Hurtig levering
Gratis fragt

Privatlivspolitik

Nou Petit ApS,
CVR: 41861355
Strandslodsvej 65A, 3. tv.
2300 København S
E-mail: [email protected]

Nou Petit ApS er den dataansvarlige for dine personlige oplysninger. Ved ”personlige oplysninger” forstås alle oplysninger, som kan anvendes til at identificere dig som person. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af personlige oplysninger.

Vi har brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Eksempelvis indsamler vi dit navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger når du gennemfører et køb på hjemmesiden.

Ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, accepterer du at vi kontakter dig via SMS og/eller e-mail, med informationer vedr. din ordre. Nou Petit ApS forpligter sig til af opfylde de lovfæstede krav vedrørende opbevaring af personoplysninger, samt lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Sikkerhed

På Noupetit.dk behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi indsamler kun de mest nødvendige oplysninger, for at kunne leverer varen og til brug for markedsføring, herunder også markedsføring via sociale medier. Indsamling af dine personoplysninger og IP-adresse sker altid med dit samtykke, så du er informeret om hvilke oplysninger, vi indsamler og hvorfor. Dine oplysningerne vil dermed også alene blive brugt til det aftalte formål. Du har også mulighed for aktivt at tilmelde dig vores nyhedsbrev, men du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Videregivelse af personoplysninger

Nou Petit videregiver kun dine personoplysninger til betroede samarbejdspartnere og ikke tredjepart, ligesom vi aldrig sælger personliglysninger. Vi har vores hjemmeside hos DanDomain, der fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre. I henhold til gældenden lov, videregiver Nou Petit kun personlysninger til f.eks. misbrugsregistre, hvis du udøver misbrug eller svindel overfor for Nou Petit ApS eller dele heraf.

Rettighedder ift. dine oplysninger

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få ændret dine persondata
  • At få slettet persondata
  • Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til [email protected]

Du er også velkommen til at sende os en e-mail, hvis du måtte have spørgsmål eller kommentarer til Nou Petit’s datapolitik.

Cookiepolitik

Cookies er en lille tekstfil fra den website du besøger, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende. Oftest bruges cookies til at få en hjemmeside til at fungere eller arbejde mere effektivt. Cookies kan også have til formål at din enhed kan genkende en hjemmeside, huske indstillinger og til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Cookies, der er strengt nødvendige for at vise en hjemmeside, kan gemmes uden samtykke, men ellers må cookies kun gemmes på din computer, hvis du har givet samtykke hertil. Derfor bliver du bedt om at give dit samtykke til brug af cookies, hver gang du går ind på en hjemmeside, også på Noupetit.dk.

Nou Petit bruger sessionscookies, som er nødvendige for at hjemmesiden skal fungere optimalt. Dette er såkaldte ydeevne-cookies, der skal sikre, at hjemmesiden fungerer bedst muligt. Disse cookies slettes, når webbrowseren er lukket. Nou Petit bruger også cookies for at din computer, mobil eller lignende, kan huske dine favoritter i op til 30 dage. Kontakt os for yderligere information. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus. Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

På Noupetit.dk bliver du bedt om at acceptere vores brug af cookies, men kan frit vælge ikke at acceptere. Sletter eller blokerer du cookies i dine browserindstillinger, kan det dog medføre at vores hjemmeside ikke virker optimalt