Hurtig levering
Gratis fragt
13. okt 2021 af Lærke Maagaard

Ekspertudtalelse

Vi har inviteret Christina ind, for at lave en udtalelse om Nou Petit’s sovelamper, set ud fra hendes faglige synspunkt.

Christina Drachmann er selvstændig familievejleder og pædagogisk konsulent. Hun er Marte Meo terapeut og har en specialuddannelse i neuroaffektiv udviklingspsykologi. Christina har arbejdet med børn og unge i 14 år og har selv to børn på henholdsvis 6 og 8 år.

I Christina Drachmanns udtalelser om Nou Petit´s sovelamper fortæller hun, hvordan lampernes udseende, lys og vuggevise medvirker til at skabe ro omkring barnet. Christina fortæller, hvordan og hvorfor sovelampen ikke alene er behjælpelig for barnet, men tillige for forældre, når vi putter og pusler vores børn. Lamperne kan derudover medvirke til at styrke samspillet mellem forældre og barn, barnets sproglige udvikling, og barnets selvværd allerede fra livets begyndelse. Lyt med og hør hvordan.


Vil du modtage tips og tricks til jeres putning?

Vi deler ofte ud af vores viden om søvn og giver dig tips og tricks til at gøre hverdagen nemmere. Hør også om nye aktiviteter i Nou Petit, lancering af produkter og meget mere.

Vi bruger cookies for at sørge for, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Privatlivspolitik