Hurtig levering
Gratis fragt

Nou Petit er en dansk virksomhed med en klar vision:

Baseret på viden og erfaring fra forældre og fageksperter, udvikler vi kreative og multifunktionelle produkter som sikrer dit barn en god nats søvn.

Lærke Maagaard
Stifter - Nou Petit

Jeg gik i børnebutikker og så en tydelig tendens til, at produkterne på markedet i dag ofte målrettes forældrenes behov og ønsker, fordi det jo er jer forældre, der tager købsbeslutningen. Det virker for mig helt forkert. Mest af alt synes jeg, det er synd for børnene, men også for forældrene, som hurtigt kan blive forvirret i det virvar, af produkter de tilbydes. For mig at se er markedet præget af mange store virksomheder, som ønsker at skabe så meget profit som muligt, så hurtigt som muligt. Der virker ikke til at være brugt særlig meget tid på at tænke børnenes behov ind i designet. Overveje muligheden for at forlænge produktets levetid eller overveje konsekvenserne for planeten. Alle forældre vil jo gerne give deres barn, det der er bedst for dem, så det vil jeg med Nou Petit gerne tilbyde”

Derfor stiftede Lærke Nou Petit, med en målsætning om at kunne tilbyde produkter, som rent faktisk er designet til børnene, baseret på ekspertviden og fakta fra forskning om, hvordan vi bedst understøtter børnenes behov og udvikling i forskellige situationer.

Hør vores stifter Lærke fortælle mere om hvordan det hele startede

For at udvikle produkter, der understøtter børns behov og udvikling, involverer vi både forældre og eksperter i idé- og produktudviklingen. Se step for step hvordan Nou Petit's produkter bliver til:

Vi taler med forældre for at identificere behov og hvilke udfordringer, vi måske kan hjælpe med at løse
Vi anvender eksperter for at finde ud af, hvordan vi kan understøtte børnenes behov og udvikling i puttesituationen og ift. søvn
Herefter bygger vi en prototype, som kan hjælpe med at løse de identificerede udfordringer, på baggrund af vores viden
Vi tester vores produkter hos en række familier for at sikre, at de har den tiltænkte effekt, og at de fungerer i hverdagen
Til sidst udvikler vi det endelige produkt, så det er problemløsende, har en lang levetid og et lækkert design i gode materialer
Vores første produkt

Udfordringer med putning og søvn er de første vi arbejder med.

I samarbejde fandt vi forskellige elementer, som kan hjælpe til en bedre søvn og understøtter børns behov i puttesituationen. På baggrund af det har vi designet sovelampen. En dæmpet belysning medvirker til at kroppen udskiller søvn-hormonet Melatonin, som hjælper dit barns fysiske træthed på vej. På den måde gøres kroppen klar til søvnen.

Musikken kan bruges som et genkendeligt element og skabe forudsigelighed i putterutinen, som ses både at forkorte indsovningstiden, mindske opvågninger og forbedre søvnkvaliteten.

Vil du modtage tips og tricks til jeres putning?

Vi deler ofte ud af vores viden om søvn og giver dig tips og tricks til at gøre hverdagen nemmere. Hør også om nye aktiviteter i Nou Petit, lancering af produkter og meget mere.

Vi bruger cookies for at sørge for, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Privatlivspolitik