Hurtig levering
Gratis fragt
26. aug 2021 af Lærke Maagaard

Hvorfor er vores produkter de bedste?

Vores mission er at give børn den bedste start på livet.

Alle vores aktiviteter kan spores tilbage til denne mission. Vi ønsker at gøre en forskel for børn, og give dem den bedste start på livet, ved at udvikle produkter som understøtter dit barns behov og udvikling, både fysisk, mentalt og socialt. 


I dette blogindlæg, kan du læse mere om vores anderledes tilgang til produktudvikling, og hvorfor vores produkter er de bedste.


Barnets behov er altid i centrum

For at kunne skabe værdifulde produkter, er barnets behov altid i centrum, når vi udvikler nye produkter. Det er her hele designprocessen starter med barnets behov. Fra vores unikke netværk af forældre, identificerer vi hvor der i hverdagen er udfordringer. I Nou Petit udvikler vi således kun nye produkter, hvis vi kan forbedre eksisterende produkter eller skabe værdi og løse problemer. 


Eksperter er en del af produktskabelsen

Når et eller flere behov er identificeret hos forældre i samme situation som dig, indhenter vi faglige input og ekspertviden om eksempelvis søvn, biologien bag, hvordan et barn kan beroliges, hvad der modvirker at barnet er roligt osv. Herefter udvikles en prototype, med udspring dit barns behov og ekspertviden omkring hvordan det kan understøttes. 
I udviklingen af en prototype forsøger vi at forene funktionalitet, æstetik,  praktik og brugervenlighed, med holdbare og bæredygtige materialer, der i en samlet løsning understøtter dit barn behov og udvikling. Vi er ambitiøse i vores designproces, og bestræber os på igennem tidsløst design og innovative løsninger, at forlænge levetiden på vores produkter, så de kan skabe værdi for dit barn i hele barndommen. 
 


I modsætning til andre, hvis design der styres af farvetrends og sæson, styres Nou Petit’s design at dit barns behov, og hvordan vi via innoative løsninger kan understøtte deres udvikling bedst muligt. Ved at inddrage viden og erfarring fra forældre og eksperter, hjælper vi børn til at få den bedste start på livet.En af vores faste eksperter

En af de eksperter vi anvender til sparing og feedback er Christina Drachmann Lander, der er selvstændig familievejleder og pædagogisk konsulent. Hun er uddannet Marte Meo terapeut og har specialiseret sig i nuroaffektiv udviklingspsykologi. Christina har arbejdet med børn i 15 år og selv mor til to. Christina bidrager med viden og råd om, hvordan Nou Petit’s produkter kan understøtte børns mentale udvikling, samspillet mellem forældre og børn, hvordan de kan skabe ro og få os ned i tempo eller hvordan de kan stimulere sanser, være grundlag for ny læring eller understøtte barnets fysiske udvikling. Se Christinas udtalelser om Nou Petit’s musiklamper, og hvordan de kan gøre en forskel for dit barn her.


I Nou Petit tænker vi stort


Ud over at skabe værdi gennem vores produkter, har vi også et stort fokus på konsekvenserne af vores produktion. Den barske sandhed er, at vores børn skal leve med konsekvenserne af de valg vi træffer i dag. Det ansvar tager vi alvorligt, og mener faktisk slet ikke ,at vi kan opfylde vores mission om, at give børn den bedste start på livet, uden at passe på den verden vi videregiver til dem. 


I produktskabelsen gør vi alt hvad vi kan, for at finde de bedste materialer, som såvel er holdbare som skånsomme overfor miljøet. Derfor arbejder vi blandt andet med økologiske tekstiler, OEKO-TEX certificerede materialer og FSC-certificerede pap og papir. Vi vælger klimavenlige transportmetoder, og har fokus på hvordan vi kan minimere spild, og genbruge eksempelvis reststof.


Ud over fokus på klima og miljø ved skabelsen af vores produkter, har vi til enhver tid for øje at sikre så lang levetid på produkterne som muligt. I design af såvel produkter, som deres emballage, forsøger vi gennem gode materialer, et tidsløst design og kreative, multifunktionelle løsninger, at forlænge produktlevetiden. I forhold til musiklamperne, opfordrer vi til at man genbruger emballage-æsken til opbevaring og at man tager figuren af, når ens barn bliver større for at forlænge natlampen levetid. Vi opfordrer også til at man lader vores produkter gå i arv, videresælger dem eller på anden måde giver dem nyt liv, når ikke længere dit barn har glæde af dem. 


Velgørenhed


Som led i vores mission om at passe på jordkloden, donerer vi penge til forskellige velgørende formål. Når du handler på Noupetit.dk, er du allerde med til at gøre en forskel. En del af vores omsætning doneres eksempelvis til organisationen VerdensSkove, der kæmper for at bevare regnskoven og sikrer at skovenes ressourcer bliver forvaltet socialt, miljømæssigt og økonomisk ansvarligt til gavn og glæde for livet på jorden. Hvert 3. sekund forsvinder et areal af regnskoven, svarende til et fodboldbane, men ugenoprettelige konsekvenser til følge for klimaet og livets på jorden. 


Læs mere om VerdensSkove og hør vores eksklusive interview med John Glitfelt her.


Ingen kan redde jordkloden alene, men sammen kan vi gøre en forskel! Derfor håber vi, at I vil stå sammen med os i kampen om at gøre verden til et bedre sted for nutidens børn og fremtidige generationer.

Vil du modtage tips og tricks til jeres putning?

Vi deler ofte ud af vores viden om søvn og giver dig tips og tricks til at gøre hverdagen nemmere. Hør også om nye aktiviteter i Nou Petit, lancering af produkter og meget mere.

Vi bruger cookies for at sørge for, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Privatlivspolitik