Hurtig levering
Gratis fragt

Ekspertudtalelse:

Vi har inviteret Christina ind, for at lave en udtalelse om Nou Petit’s sovelamper, set ud fra hendes faglige synspunkt

I Christina Drachmanns udtalelser om Nou Petit´s sovelamper fortæller hun, hvordan lampernes udseende, lys og vuggevise medvirker til at skabe ro omkring barnet. Christina fortæller, hvordan og hvorfor sovelampen ikke alene er behjælpelig for barnet, men tillige for forældre, når vi putter og pusler vores børn. Lamperne kan derudover medvirke til at styrke samspillet mellem forældre og barn, barnets sproglige udvikling, og barnets selvværd allerede fra livets begyndelse – lyt med og hør hvordan.

Christina Drachmann er selvstændig familievejleder og pædagogisk konsulent. Hun er Marte Meo terapeut og har en specialuddannelse i neuroaffektiv udviklingspsykologi. Christina har arbejdet med børn og unge i 14 år og har selv to børn på henholdsvis 6 og 8 år.

Det siger vores kunder:

“Arthur blev ret begejstret, da han så det, og det er blevet fast ritual, at han skal lytte til vuggevisen et par gange, imens han falder til ro. Den får en kæmpe anbefaling herfra – en musikuro og natlampe i et smukt og tidsløst design, som er helt perfekt til børneværelset enten over sengen eller over puslebordet.”

Line
Mor til Arthur

“Hun glæder sig til at komme i seng og elsker, når vi tænder for musikken ved at trække på snoren, hvor Flora hænger, og så ligger hun i sengen, så hun kan kigge på, mens Flora danser rundt, og det første Ella siger, når hun vågner, er ”godmorgen Flora”.”

Aynur
Mor til Ella på 2 år

“Bille ved, at det er ved at være sovetid, når lampen tændes, og han får lov at trække i Felix så musikken starter. Den er med til at give en tryghed og genkendelighed i putterutinerne, som er guld værd for Bille. Jeg er vild med den fine lampe og det tidsløse design, som vil passe perfekt ind i de fleste nordiske hjem.”

Anne-Louise
Mor til Bille Anker

“Der er ingen tvivl om, at lampen har været medvirkende til at skabe en god og rolig stund i forbindelse med putning hjemme hos os, og jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Nou Petit.”

Line
Mor til Andrea

“Vi bruger lampen hver aften, som en del af vores putteritual. Den spiller en dejlig melodi og giver et behageligt lys og sidst men ikke mindst, så pynter den så fint på min datters værelse 💛”

Linette
Mor til Ibi på 1 år

“Både lampen og plakaten vildt smukke produkter og Carl-Emil sover under lampen hver nat. Jeg synes også servicen var både god og hurtig.”

Mie
Mor til Carl-Emil på 1,5 år

“Felix-lampen er bare alt for sød og Albert elsker den. Lampen hænger over hans tremmeseng, så Albert bliver puttet sammen med Felix til lyden af vuggevisen hver aften.”

Ann-Sofie
Mor til Albert på 1,5 år

sovelampen.titlecase findes i 2 udgaver: Flora og Felix

Baseret på viden og erfaring fra forældre og fageksperter, udvikler vi kreative og multifunktionelle designs som sikrer dit barn en god nats søvn
Vi bruger cookies for at sørge for, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Privatlivspolitik