Hurtig levering
Gratis fragt

Vi introducerer

Musiklampen der sikrer dit barn en god nats søvn

Natlampe

Hyggeligt natlys i tre lysintervaller

Musikuro

Fin uro med indbygget vuggevise

Lang levetid

Tag figurerne af brug natlampen på børneværelset i mange år

video-player

Hør Lærke fortælle om hvordan lamperne hjælper dit barn til en bedre søvn

Natlampe

Skyen er en led natlampe, som indeholder et varmt lys, der nemt kan indstilles i tre lysintervaller via touch. Lampen laveste styrke er et natlys, der både er hyggeligt som vågelys når dit barn sover. Lampen er også designet til at hjælpe som ammelampe og når du skal op om natten i forbindelse med bleskift eller flasketid. Lampens højeste lysstyrke kan bruges, når I læser godnathistorier og mens I tager nattøj på. Natlampen er genopladelig og kræver derfor ikke et lampeudtag. Oplader og ophæng følger med.

Musikuro

Natlampen har en indbygget vuggevise, og fungerer derfor også som en uro til dit barn. Musikken kan bruges som et genkendeligt og hyggeligt element i jeres putning. Genkendelighed og forudsigelighed giver dit barn de bedste forudsætninger til en god søvn. Vi ved nemlig at en tryg og genkendelig putterutine forbedrer dit barns søvnkvalitet, mindsker opvågninger og hjælper dit barn til hurtigere at falde i søvn. Uroen kan både hænge ved puslebordet eller over tremmesengen.

Lang levetid

Natlampen er designet til at Felix og Flora kan tages af, når dit barn bliver større. Derfor kan skyen bruges som led natlampe og en fin uro i mange år. Dit barn vil i mange år have brug for en hyggelig afsked med dagen, og finde tryghed i natlampens varme lys, når natten falder på.

Ekspertudtalelse

Familievejeleder og pædagogisk terapeut Christina Drachmann: ”Musiklampen skaber ro med dens lyssætning, vuggevisen og organiske form, for både barn og voksen faktisk. Det er ret vigtigt da vi voksnes stemning og ro smitter af på vores barn.”

Vores kunder's børn elsker os

“Vi bruger lampen hver aften, som en del af vores putteritual. Den spiller en dejlig melodi og giver et behageligt lys og sidst men ikke mindst, så pynter den så fint på min datters værelse 💛”

Linette
Mor til Ibi på 1 år

“Felix-lampen er bare alt for sød og Albert elsker den. Lampen hænger over hans tremmeseng, så Albert bliver puttet sammen med Felix til lyden af vuggevisen hver aften.”

Ann-Sofie
Mor til Albert på 1,5 år

“Både lampen og plakaten vildt smukke produkter og Carl-Emil sover under lampen hver nat. Jeg synes også servicen var både god og hurtig.”

Mie
mor til Carl-Emil på 1,5 år

Musiklampen findes i 2 udgaver: Flora og Felix

Vi har inviteret Christina ind, for at lave en udtalelse om Nou Petit’s musiklamper, set ud fra hendes faglige synspunkt.

I Christina Drachmanns udtalelser om Nou Petit musiklamper fortæller hun om, hvordan lampernes udseende, lys og vuggevise medvirker til at skabe ro omkring barnet. Christina fortæller, hvordan og hvorfor musiklampen ikke alene er behjælpelig for barnet, men tillige for forældre, når vi putter og pusler vores børn. Lamperne kan derudover medvirke til at styrke samspillet mellem forældre og barn, barnets sproglige udvikling, og barnets selvværd allerede fra livets begyndelse – lyt med og hør hvordan.

Ekspertudtalelse: Christina Drachmann

Christina Drachmann er selvstændig familievejleder og pædagogisk konsulent. Hun er Marte Meo terapeut og har en specialuddannelse i neuroaffektiv udviklingspsykologi. Christina har arbejdet med børn og unge i 14 år og har selv to børn på henholdsvis 6 og 8 år.

Varighed: 04:36
Hør Christina’s udtalelse

Vil du modtage tips og tricks til jeres putning?

Vi deler ofte ud af vores viden om søvn og giver dig tips og tricks til at gøre hverdagen nemmere. Hør også om nye aktiviteter i Nou Petit, lancering af produkter og meget mere.

Baseret på viden og erfaring fra forældre og fageksperter, udvikler vi kreative og multifunktionelle designs som sikrer dit barn en god nats søvn